torsdag den 21. oktober 2010

hvad der skete efter bænken

Hvad er der sket? Et par sko, en pose American Grill Chips, et par støvler og en plastik pose er efterladt på en bænk. Det er ikke længere sommer, det er efterår, og det er hundekoldt, selvom solen skinner, den dag jeg tager billedet. Hvem kan finde på at tage sit fodtøj af og gå, og hvorfor?

Hvad vi ved: Skoene er sandsynligvis et par herresko, støvlerne et par damestøvler. Den åbne pose chips og fodtøjet indikerer, at en mand og en kvinde har sat på bænken og spist chips. På et tidspunkt må der være sket et eller andet, som har gjort, at de har besluttet at tage henholdsvis deres sko og støvler af. Hvorfor? Jeg kan ikke finde på en plausibel forklaring. Mit bedste bud er, at de er blevet bortført af en UFO.

Vi kender ikke manden eller kvinden. Vi ved ikke, hvordan de ser ud, hvad deres profession er, men rumvæsnerne vil med 100 procent sikkerhed forhører dem om følgende:

De vil spørge: Hvorfor sidder i på en bænk og snakker og spiser chips?
De vil svare: Vi er sultne for sjov.
De vil spørge: Hvorfor spiser i usundt mad for sjov?
De vil svare: Fordi det smager godt!

Forhøret vil sikkert fortsætte et stykke tid endnu. Men det er ikke relevant at forfølge det yderligere. Forhøret har allerede blotlagt essensen af forskellen mellem væsner med højere intelligens end os, der beboer jorden. De er styret af fornuften, vi er styret af en irrationel trang til tilfredsstillelse af ikke livsnødvendige behov. Jeg skriver vi, fordi jeg også tit er sulten for sjov og spiser KIMs chips, dog ikke American Grill Chips, men chips med havsalt.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I STORT FORMAT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar